Box Online!

Actuele informatie in een muisklik uit uw administratie opdiepen?

Uw aangifte omzetbelasting goedkeuren en digitaal verzenden naar de Belastingdienst? Automatische software-updates en back-ups van uw administratie, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met online boekhouden.

365 dagen per jaar, 24 uur per dag

Via de website van Box Accountants & Adviseurs kunt u inloggen op het online boekhoudpakket van Exact Online. Daar heeft u de mogelijkheid om uw administratie online te regelen. U kunt u uw gegevens 365 dagen per jaar, 24 uur per dag benaderen. Vanaf uw kantoor, vanuit huis of waar ook ter wereld. U werkt met een modern en gebruiksvriendelijk boekhoudkundig softwarepakket, waardoor u zich een hoop tijd en frustratie bespaart. En omdat u via ons bent ingelogd, kunnen we altijd met u meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost. Wij kunnen eventuele correcties doorvoeren, rapportages voor u opstellen of een beoordeling voor u uitvoeren en de resultaten met u bespreken. Kortom: meer aandacht voor de actuele stand van zaken van uw onderneming.

Gemakkelijk

Online boekhouden is gemakkelijk én gebruiksvriendelijk. Exact Online zorgt voor de programmatuur. Over back-ups, virussen en updates hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. Het softwarepakket is bovendien gericht op groei. Uit ervaring blijkt dat een groeiende onderneming steeds meer behoefte krijgt aan extra functionaliteiten in de geautomatiseerde administratie. Daarom kunt u de mogelijkheden van internetboekhouden met uw onderneming mee laten groeien. Simpel gezegd: u kunt ‘klein’ beginnen, met bijvoorbeeld het invoeren van uw bankafschriften. Later kunt u dit uitbreiden met factureren of bijvoorbeeld automatische betalingen.

Training

Persoonlijk contact is bij het opstarten van internetboekhouden zeer nuttig. Het voorkomt een valse start, met alle gevolgen van dien. Cliënten die beginnen met internetboekhouden kunnen daarom een training krijgen bij ons op kantoor. Zo begint u direct goed én heeft u later waarschijnlijk minder begeleidingsuren nodig.

Heeft u vragen over online boekhouden? Neem gerust contact met ons op.